radikálisan új célkitüzések - évértékelö és tervezö munkafüzet

sokan az év végén találnak időt maguknak egy kis időt arra, hogy reflektáljanak az elmúlt időszakra. erre számos remek naplózási segédlet létezik az interweben, melyek számát eggyel gyarapítom most.

a rendszeres önreflexió rendkívül hasznos és elvégezhető akár a szülinapodon vagy más alkalmakkor is - nem kell megvárnod vele a szilveszteri időszakot.

az általam készített munkafüzet sok önismereti kérdést vet fel és nagyban segít neked olyan reális, mégis bizonyos szempontból radikális célokat kitűzni a következő időszakra, amelyekbe nem fogsz már az elején belebukni.

a legjobb az egészben mégis az, hogy ha őszinte vagy magaddal az évértékelés során, akkor olyan célokat fogsz kitűzni, amelyek nem mások, hanem a TE érdekeidet szolgálják elsősorban.

a munkafüzet tartalmaz egy kapacitás audit-ot is, melyet Tara McMullin: What Works című könyve alapján készítettem. a kitöltés előtt érdemes lehet meghallgatni ezt a 20 perces podcast epizódot is erről a radikálisan új tervezési módszerről:

a feladat végén majd készítened kell egy akciótervet és egy NOT TO DO listát is (ez a nagy kedvencem).

ha szeretnéd átbeszélni velem, hogy mire jutottál, akkor foglalj bátran egy konzultációt!

szeretném kiemelni, hogy ez nem egy online marketinges “csalianyag”, hanem csupán egy szuper segédeszköz teljesen ingyen, neked. ha mégis kérhetek cserébe valamit, akkor az annyi, hogy iratkozz fel a heti hírlevelemre. ígérem, minden pénteken olyan emailt küldök, aminek örülni fogsz!

boldog új évet (bármikor is csinálod ezt) és jó munkát!

andrás

Previous
Previous

te is abbahagytad a gondolkodást?

Next
Next

önkorlátozó hiedelem vagy reális fenyegetés?